събота, 16 юни 2012 г.

Изходи на Бургас

              След като в предната статия,подробно разказах как можете да откриете изходите на София, с помощта на градския транспорт в следващите редове ще представим подобен подробен разказ за Бургас. Градът е особено натоварен през летните сезони,а стопаджийството има дълбоки корени и традиции по Черноморието. Бързия и лесен стоп е отличителна черта. най-вероятно няма да ви се наложи да чакате повече от 5 до 10 минути.

              Цената на билетчето и тук,както в София е 1 лев,но може да е и 1.10 според зависи.

    Изход за София,Пловдив,Стара Загора и т.н.

              В случай,че желаете да пътувате именно в тази посока най-удобно ще е да се качите на автобус 12 или 12 А. Двете карти по-долу показват маршрутът на двата автобуса из целия град.


Линията на автобус 12 


Линията на Автобус 12 А.

              Качвайки се на един от двата автобуса трябва да слезете веднага след като преминете второто кръгово кръстовище между улиците Транспорта,Стефан Станболов и проф. Яким Якимов. За ваше улеснение,гледайки за търговския център Метро,който ще видите. Имате два варианта- или да стопирате на бензиностанцията OMV или на мястото,където по-малкият път се влива в главното шосе на бензиностанция Лукойл.



Детайлна карта на мястото,където можете да стопирате.

Изход за Варна,Поморие,Несебър,Обзор и т.н.

              За радост двата изхода са доста близо един до друг,тъй че съвсем спокойно бихте могли да го изминете пеша. Това,което трябва да направите е да тръгнете по бул. Транспортна и да повървите около 800 метра. Ще стигнете кръгово движение,където има бензиностанция Лукойл. Веднага след нея има добро място за стопиране.


Пътят ви по картата.

Изход за Созопол,Ахтопол,Южно Черноморие и т.н.

              В случая най-добре използвайте автобус 211 или маршрутка номер 1. И двете пътуват в посока кв. Меден рудник. Ще се движите по улица Индустриална и Чаталджа и трябва да слезете след кръстовището с Тодор Александров . Най-добре попитайте шофьора на автобуса,който ще ви каже къде да слезете. Около 200 метра по-надолу по булеварда има бензиностанция на Лукойл,която може да ви бъде изключително полезна при нощен стоп,тъй като има осветление и място за отбиване. Препоръчвам ви да търсите директен стоп до мястото,където искате да отидете,освен,в случаите,когато сте се запътили към Царево или Ахтопол.








        

0 коментара:

Публикуване на коментар