събота, 16 юни 2012 г.

Изходи на Варна


 Както и в Бургас,така и около Варна стопът е лесен,бърз и приятен. Трафикът е сериозен,а хората отворени към стопаджии,тъй че не очаквам да имате затруднения с хващането на кола тук.

Изход за Велико Търново,София,Шумен.

Нужно е да хванете автобус 409,чийто маршрут,обслужва линията Златни Пясъци-Аксаково,преминавайки през Севастопол,Делфинариума,Евксиновград и т.н. мисля,че ще е най-удобно,ако го хванете от спирката в центъра на града,в близост до Катедралата.


Спирката на автобус 409 в посока Аксаково/ летището/ ,която ви е нужна.

Слизате на летище Варна. Ако се колебаете дали ще го откриете попитайте шофьора за спирката. Възможно е  там да ви проверят за документи. Ще се наложи да повървите около 5 минути за да стигнете до магистралата,но след това пътят е ваш! Ако попаднете на симпатичен и готин шофьор,бихте могли да го помилите да ви свали още преди да свие към летишето и така ще си спестите определено време,но разбираемо това рядко се случва.

Изход за Бургас,Обзор,Слънчев бряг

           Качете се на автобус НОМЕР 2,която може да хванете от спирката му зад Катедралата. Маршрутът му е Централна поща - Зора. Трябва да слезете след на спирката,която е след моста. Имайте предвид,че автобусът ще спре само,ако сигнализирате на шофьора или контрольора! Кажете му навреме,че искате да слезете там. След спирката отивате отново на магистралата и започвате стопирането Има достатъчно място,където колите да отбият. 


Изход за Камен бряг,Каварна,Румъния

Нужно е да използвате автобус 409,който,както вече споменахме може да откриете на спирката близо до Катедралата/ вижте картата по-горе/. Трябва да слезете на спирката след ж.к. Бриз. Автобусът пътува в посока Златни Пясъци по бул. Княз Борис. Наблизо има бензиностанция Шел. Можете да стопирате тук.

0 коментара:

Публикуване на коментар